Semne ale vremurilor din urma

1. Intoarcerea evreilor in tara lor

2. Semnul fiarei - 666 - o tehnologie operationala deja

3. Pregatiri pentru reconstructia celui de-al treilea Templu

4. Ultimile pregatiri pentru Guvernarea Mondiala

5. Inmultirea fara precedent a cutremurelor de pamant

6. Reiterarea unui vechi vis al omenirii - Turnul Babel

7. Foamete si ciumi

 

 Motivatia acestui studiu

Matei 24: 32. (Isus a spus: ) De la smochin învăţaţi pilda lui: când îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţa, ştiţi că vara este aproape. 33. Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi. 34. Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, până se vor întâmpla toate aceste lucruri.

In prezentarea de mai jos, sunt colectionate cateva materiale despre semnele vremurilor din urma, care au darul de a ne pune in tema cu faptul ca venirea Domnului Isus este foarte aproape.

« Starea de asteptare a venirii Lui » este o porunca data de Domnul Isus care are ca scop mentinerea interesului nostru ridicat pentru lucrarea lui Dumnezeu, un avertisment « anti-somn spiritual », un imperativ vizand faptul ca zilele pe care le avem de trait sunt mult prea pretioase (avand in vedere ca sunt cele din urma dpvd al existentei Bisericii, si atat de limitate ca numar) pentru a le risipi intr-un mod neintelept, cu lucruri neimportante.

 

Unii -  i-am putea numi « crestinii anti-semne » - sunt de parere ca nu ar trebui discutata deloc tema revenirii Domnului Isus (se impotrivesc chiar predicarii acestui subiect), argumentand cu 1 Tes.5.1. - " Cat despre vremuri si soroace, n-aveti trebuinta sa vi se scrie, fratilor" -  nefiind insa atenti la contextul acestui capitol, mai ales la versetul 2: "Pentru ca voi insiva STITI FOARTE BINE ca ziua Domnului va veni ca un hot noaptea" si la versetul 4: "Dar voi, fratilor, NU SUNTETI in intuneric, pentru ca ziua aceea sa va prinda ca un hot."

Un frate pe nume Claudiu, a postat pe YouTube o explicatie scurta, clara si concisa, referitoare la confuzia creata de versetul din 1 Tes.1.5 .

 http://www.youtube.com/embed/KsBjQFXlCKk

 

Domnul Hristos ne-a avertizat:

  • Luati seama la voi insiva, ca nu cumva sa vi se ingreuieze inimile cu imbuibare de mancare si bautura si cu ingrijorarile vietii acesteia, si astfel ziua aceea sa vina fara veste asupra voastra. (Luc.21:34)

Din cauza "imbuibarii inimii" lor cu un fel de stare de bine pe pamant (prea multa "mancare si bautura" din spiritul lumesc), sau a incarcarii inimii cu prea multe griiji si stres ("ingrijorarile vietii"), unii crestini ignora acest avertisment si chiar sustin ca "ziua aceea" ar putea fi peste cateva sute sau mii de ani, deoarece semne ale venirii Lui au tot fost, sunt si vor fi mereu (aceleasi).

 citeste mai departe

Dar Cuvantul lui Dumnezeu ne avertizeaza:
Matei 24

44. De aceea, şi voi fiţi gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiţi.
45. Care este deci robul credincios şi înţelept pe care l-a pus stăpânul său peste ceata slugilor sale, ca să le dea hrana la vremea hotărâtă?
46. Ferice de robul acela pe care stăpânul său, la venirea lui, îl va găsi făcând aşa!
47. Adevărat vă spun că îl va pune peste toate averile sale.
48. Dar dacă este un rob rău, care zice în inima lui: „Stăpânul meu zăboveşte să vină!”
49. Dacă va începe să bată pe tovarăşii lui de slujbă şi să mănânce şi să bea cu beţivii,
50. stăpânul robului aceluia va veni în ziua în care el nu se aşteaptă şi în ceasul pe care nu-l ştie,
51. îl va tăia în două, şi soarta lui va fi soarta făţarnicilor; acolo va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor.

Nu de putine ori « crestinii anti-semne » sunt printre aceia la care fac referire versetele 48 si 49, aceia care isi « bat » fratii prin biserici (ori pe site-uri), care sunt buni critici si judecatori, chiar denigratori abili, le place mult stilul de viata materialist-consumist, le place sa-si vada linistiti de viata lor pe care sa si-o traiasca tihnit pe pamant, fara a fi stresati de ideea vreunei iminente reveniri a Domnului Cristos in timpul vietii lor.
Conform teoriei lor - Domnul Isus va reveni candva…, dar nu se stie cand si sustin in mod accentuat ideea ca « nici nu trebuie sa ne intereseze pe noi aceste lucruri », argumentand la infinit cu versetul din Matei 24.36 :
Despre ziua aceea și despre ceasul acela, nu știe nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

Noi nu vom putea sti intr-adevar care este ZIUA venirii Lui, nici CEASUL acela. Dar tot Domnul Isus ne-a lasat niste indicii despre PERIOADA istorica respectiva:
Luca 21

29. Şi le-a spus o pildă: „Vedeţi smochinul şi toţi copacii.
30. Când înfrunzesc, şi-i vedeţi, voi singuri cunoaşteţi că de acum vara este aproape.
31. Tot aşa, când veţi vedea întâmplându-se aceste lucruri, să ştiţi că Împărăţia lui Dumnezeu este aproape.
32. Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, până când se vor împlini toate aceste lucruri.

La care „neam” se referea Domnul Isus atunci? Acela căruia ii vorbea acum 2 milenii? Nu , pentru ca in acest caz, vremea Apocalipsei s-ar fi derulat deja. Este adevarat, chiar si Ap. Pavel credea ca la generatia lor s-ar fi referit Domnul Isus. Dar nu a fost sa fie asa.

Descifrarea si intelegerea pasajelor biblice cu caracter escatologic nu este deloc usoara, iar posibilitatea unor erori de interpretare ne pandeste la orice pas. Dar chiar daca nu putem avea toti interpretari perfect identice, semnele iminentei reveniri a Domnului pe pamant pot fi usor identificate de cei care vegheaza, macar si cu un ochi deschis, cu un simt al responsabilitatii robului veghetor, foarte dezvoltat in cazul lor. 
Privind din perspectiva timpurilor in care traim, ne este clar ca Domnul se referea atunci la cu totul alta generatie. Majoritatea escatologilor sunt de acord ca este vorba de ultima generatie a poporului Israel, cea dinaintea perioadei Necazului cel mare.
Daca acea generatia s-a nascut in 1948, odata cu anul reinfiintarii miraculoase a natiunii evreiesti (teologii escatologi au denumit anul 1948 – „anul in care a fost amorsată bomba cu ceas numita Israel”; sau: „Israel, ceasul lumii a fost declansat in 1948” ), atunci se pune intrebarea: când ar putea exista posibilitatea ca cineva sa vada „întâmplându-se aceste lucruri”, tinand cont ca „un neam”, adica o generatie biblica înseamnă 70 de ani (si pentru cei mai tari –80 de ani) conform Psalmului 90, vers. 10 ?
Putem socoti usor fiecare...
Este adevarat, unele semne din Luca 21.8-24 s-au mai derulat odata (ne referim la asedierea Ierusalimului de către romani in anul 70 D.C.), dar următoarele evenimente din Luca 21.25-28 - NU, iar ele sunt specifice "vremurilor din urma" descrise in multe pasaje din Vechiul si Noul Testament. Totusi, chiar si evenimentele legate de daramarea Ierusalimului se pot repeta inca odata (stim bine ca "istoria se repeta"...), deoarece iata, avem astazi un Ierusalim zidit din nou! Cine-ar fi crezut, cand timp de 19 secole a fost un loc pustiu, locuit de pastori si beduini? Cine si-ar fi imaginat ca Ierusalimul ar mai putea fi reconstruit vreodata si locuit din nou de catre evrei? Aceasta s-a intamplat totusi incepand cu 1967, dupa razboiul de 6 zile, Ierusalimul ajungand unul dintre cele mai atractive locuri de pe pamant.

Istoria Israelului s-a oprit pentru aprox 1900 de ani aici, la versetul 24 din Luca 21:
"Vor cădea sub ascuțișul sabiei, vor fi luați robi printre toate neamurile (lucru petrecut in anul 70 d.Cr  );
și Ierusalimul va fi călcat în picioare de Neamuri, până se vor implini vremurile Neamurilor"  (adica pana in 1967).
Pentru ca nu exista o delimitare prea clara (pentru cei neavizati) intre aceste doua texte referitoare la doua perioade istorice complet diferite (perioada pana la anul 70 si perioada de dupa 1967), confuziile sunt frecvente si „crestinii anti-semne” le pot exploata la maxim.
Nu putem ignora insa faptul ca majoritatea semnelor de acum sunt cu totul aparte si sunt caracteristice vremurilor din urma. Crestinii anti-semne” spun ca toate aceste lucruri s-au mai petrecut sigur candva si se vor mai petrece (argumentand ca istoria este ciclica...).

Pe acest site vor fi prezentate cateva semne importante referitoare la vremea revenirilor Domnului Isus 1. IN NORII ce inconjoara pamantul  ( sau "in vazduh") - 1 Tes.4.17) si 2. PE NORII ce inconjoara pamantul ( Ioan 1.7 ). Orice astfel de „semn” poate prezenta o anumita doza de subiectivism, dar nici nu pot fi negate evidențele, oricat de sceptici ar fi unii. Pentru cei care iubesc realmente venirea Domnului Isus, realitatile pot apare mai clar, pentru ca ei poseda probabil, o anumita doza de „intuitie spirituala” activata in plus, poate ca ei au avut parte de o anumita "revelatie personala de la Domnul", asa cum s-a intamplat si in cazul magilor studiosi si evlaviosi din vremea nasterii Mantuitorului nostru.

 

 

1. Intoarcerea evreilor in tara lor

este un fenomen care a inceput sa fie vizibil inca de la inceputul sec.XX si a culminat cu ziua de 14 mai 1948, cand Israel a fost recunoscut oficial ca stat independent pe harta lumii de catre Natiunile Unite. (Istorie? Vezi un punct de vedere laic aici http://www.gazetademaramures.ro/fullnews.php?ID=1677  si unul crestin, aici  -  http://www.roboam.com/Agonia/Capitolul%201_4.htm - prin vocea pastorului Daniel Branzei) 

 

Reintoarcerea evreilor in Patria Mama a fost prevestita de profeti ai Vechiului Testament.

Ezechiel 11

16. De aceea spune despre ei: „Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Dacă-i ţin depărtaţi printre neamuri, dacă i-am risipit în felurite ţări, totuşi le-am fost un Templu pentru câtăva vreme în ţara în care au venit.”

17. De aceea să le spui: „Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Vă voi strânge din mijlocul popoarelor, vă voi aduna iarăşi din ţările în care sunteţi risipiţi şi vă voi da ţara lui Israel.”
18. Şi când vor veni în ea, vor scoate de acolo toţi idolii şi toate urâciunile.
19. Le voi da o altă inimă şi voi pune un duh nou în voi. Voi lua din trupul lor inima de piatră şi le voi da o inimă de carne,
20. ca să urmeze poruncile Mele, să păzească şi să împlinească legile Mele; şi ei vor fi poporul Meu, iar Eu voi fi Dumnezeul lor.
21. Dar acelora a căror inimă simte plăcere faţă de idolii şi urâciunile lor, le voi întoarce faptele asupra capului lor, zice Domnul Dumnezeu.”

Dupa multe secole de trai in exil, evreii au inceput sa se intoarca in masa ca la un semnal secret, nestiut...

Aceasta reintoarcere a evreilor in Tara Sfanta este un eveniment unic, inconfundabil, care nu s-a mai repetat de-a lungul istoriei, fiind denumit si "bomba cu ceas care va declansa perioada Necazului cel Mare" si care "ticaie" ireversibil inca din 14 mai 1948, pe durata unei generatii:

     Isus Cristos (Marcu 13.10):
    "Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta până nu se vor împlini toate aceste lucruri".

 

 

2. Semnul fiarei - 666 - o tehnologie operationala deja

Apocalipsa 13

16. Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,
17. şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.
18. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

 

 Daca o guvernare mondiala parea imposibil de aplicat acum un secol, in prezent, tehnologia computerelor si nanotehnologiile fac lumea controlabila mai mult si mai usor ca oricand, gratie controlului digitalizat al datelor personale de catre un grup restrans de oameni prin mijloace electronice sofisticate.

Cand Anticristul va guverna lumea, el va parea ca detine toata capacitatea de a "rezolva" problemele cu care se va confrunta omenirea intr-un mod aparent "genial", asa incat oamenii nu numai ca-l vor asculta, dar i se vor inchina lui cu adorare, acceptand de buna voie, la comanda lui, implementarea microcipului de control (de marimea unui mic bob de orez injectabil sub piele), pe mana dreapta sau pe frunte.

Sistemul de implantare functioneaza deja de cativa ani, dar este inca optional, cu exceptia unor cazuri speciale (anumiti soldati, angajati ai unor companii, persoane aflate sub control judiciar, etc).

Microcipul este un aparat electronic minuscul, care emite incontinuu o unda radio de joasa frecventa, transmitand datele memorate in acest dispozitiv, date ce contin numele persoanei, data si locul nasterii (CNP-ul acesteia), dar poate memora si alte date cum ar fi istoricul medical, CV-ul, imaginea amprentelor digitale. ale irisului, etc). Energia acestui dispozitiv este preluata, prin schimbarile de temperatura ale corpului uman la nivelul pielii, de catre o microbaterie cu litiu incorporata in microcip. Unda radio transmisa de microcip ar putea fi detectata chiar si dintr-o drona sau satelit aflat spatiul cosmic, care poate scana instantaneu, de la o mare distanta, numele si datele persoanelor aflate in diverse locuri pe pamant, daca acele persoane au astfel de microcipuri implantate in corp sau detin la ele dispozitive (carduri, pasapoarte, telefoane, etc.) care incorporeaza aceeasi tehnologie de microcip.

Deci microcipul emite (prin intermediul undelor radio) un cod numeric, similar cu acel cod numeric (sau cod de bare) al produseloc din comert. Prin acceptarea impantarii microcipului in corp, un om devine dintr-o data codificat, ca orice marfa din raftul unui magazin.

 https://www.youtube.com/watch?v=IL1xRBF9kQE

Primii pasi tehnologici intermediari, care au rolul de a obisnui populatia cu ideea de control permanent de catre autoritati, s-au facut deja: a fost realizat de exemplu pasaportul si permisul de conducere biometric. Romanii au fost indemnati ca pana la 19 ianuarie 2013 sa ceara singuri "permisul de tip nou", pentru a scapa de un nou control medical la expirarea celui vechi. Permisul biometric permite unor indivizi sa urmareasca pas cu pas pe detinatorul acestui document, sa stie unde se afla si posibil - mai multe amanunte din viata personala.

 http://www.youtube.com/v/S5pfL6j15zg

 

Microcipul este prezentat ca fiind un mare avantaj de catre companiile producatoare, dar in realitate acesta produce multe inconveniente: pierderea oricarei confidentialitati a persoanei purtatoare (toate datele personale, deplasarile, cumparaturile, bolile, rezultatele pe plan profesional, etc. devin controlate de cineva - un fel de "big brother"); iar in cazul implantarii in corpul uman - microcipul duce la aparitia a diverse probleme de sanatate si ce este mai grav - chiar la influentarea propriilor ganduri si a impulsurilor fiziologice, prin intermediul unei tehnologii avansate (daca ne referim la conexiunea dintre sistemul nervos uman si un dispozitiv electronic, aici s-au facut incredibili de multi pasi, pentru ca s-a si investit foarte mult in acest domeniu ) . Prin acceptarea implantarii microcipului in corpul lor, oamenii au toate sansele sa devina niste zombii. 

https://www.youtube.com/watch?v=OEde0XFHhOI#t=32.853333

 

Intrebare pentru „crestinii anti-semne”: cand s-a mai repetat vreodata in istorie "era cibernetica", adica fobia super-controlului informatic al indivizilor la nivel planetar (prin inventarea diverselor dispozitive electronice de urmarire , in special prin microcipul implantat sub piele)? Timp de aproape 6000 de ani de civilizatie, nu a existat cuvantul "electronic" in vocabularul omenirii. Ceea ce s-a realizat in ultimii 50 de ani (computerul personal (PCul), internetul, microcipul, etc.) nu exista nici macar in imaginatia majoritatii oamenilor dini secolele anterioare sec. XX . NU putem vorbi deci de niciun fel de "repetare a istoriei" in cazul semnelor acestor vremuri, pentru ca "era electronica" nu a mai existat vreodata.    

 

 3. Pregatiri pentru reconstructia celui de-al treilea Templu in care Anticrist se va da drept Dumnezeu

In ultimile decenii, evreii au pregatit totul pentru reconstructia celui de-al treilea Templu.

In Noul Testament; in a doua epistola a lui Pavel catre Tesaloniceni, cap.2, este scris:

 

3. Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă şi de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării,
4. potrivnicul care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.

 

 Stiind ca Anticrist se va declara Dumnezeu in acest templu, nu este de mirare ca templul va trebui construit pana la implinirea a 3 ani si jumatate din perioada Necazului cel Mare. Acest fapt dovedeste ca vremea aparitiei publice a lui Anticrist este foarte aproape. Constructia templului destinat lui Anticrist va fi realizata probabil intr-un timp foarte scurt (posibil in cateva saptamani sau chiar zile) pentru ca totul este pregatit pana la absolut ultimul amanunt, chiar si pietrele componente sunt taiate deja si pregatite pentru asamblare). 

 

Exista deja un film realizat pe computer (in vedere tridimensionala) despre cum anume va arata cel de-al treilea templu din Ierusalim:

https://www.youtube.com/watch?v=B37Mp6mhs3A

 Alte detalii pe tema pregatirilor intense pentru Noul Templu le puteti gasi si la:

http://rodiagnusdei.wordpress.com/2014/03/15/video-totul-este-gata-pentru-construirea-noului-templu-la-ierusalim/

  

 

4. Ultimile pregatiri pentru Guvernarea Mondiala de catre Anticrist

In ultimul timp se aud tot mai multe voci care sustin faptul ca lumea nu va mai putea supravietui crizelor economic-financiare si problemelor sociale de tot felul fara sa existe o guvernare coerenta, unitara, adica o GUVERNARE MONDIALA, o guvernare la nivel planetar, care de gestioneze o "Noua Ordine Mondiala"! Aceasta guvernare mondiala implica si un presedinte mondial... Acesta a fost (si este inca) visul atator mii de dictatori de-a lungul secolelor! 

Spre exemplificare, Papa Benedict al XVI a cerut infiintarea unui Guvern Mondial in luna iunie, 2009, precizand ca: "O umanitate unita va putea sa faca fata multora din gravele probleme ale lumii de astazi, de la amenintarea terorismului la saracia umilitoare in care traiesc milioane de oameni, de la proliferarea armelor la pandemii si distrugerea mediului care ameninta viitorul planetei noastre".

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/papa-cere-o--noua-ordine-mondiala---71232

Aceasta "Autoritate Politica Mondiala" la care a facut referire Papa Benedict in cuvantarile si scrierile lui,  este cu siguranta rampa de lansare pentru primul Presedinte Mondial. In Apocalipsa, putem citi in capitolul 13 despre "fiara din mare", adica despre acel lider politic care va proveni din marea multime a neamurilor, numit si Anticrist. (cititi mai mult aici http://www.gandul.info/international/papa-condamna-coruptia-bancherilor-si-politicienilor-lumii-4624147 )

Referitor la notiunea de "Bine Comun" subliniat de Papa Benedict  - unii dintre noi am avut ocazia in ultimul timp, sa ne "bucurăm" deja de rezultatele aplicarii lui timp de 50 de ani... (sub forma de "socialism stiintific" sau "comunism multilateral dezvoltat").

Acum, "Binele Comun" a inceput sa fie aplicat de catre acea asa zisa "Autoritate politica mondiala" si prin alte actiuni cum ar fi:  vaccinul anti-cancer de col uterin, gripa porcina, virusul Zika, gripa aviara, gripa bovinelor , crizele financiare etc.. (Referintele despre aceste vaccinuri, diverse gripe si alte crize inventate au fost si sunt in mod sistematic sterse de pe site-uri si publicatiile online. Dar la cautari pe Google, este posibil sa mai gasiti unele informatii). 

 - codexul alimentar

http://www.urbaniul ian.ro/2008/ 09/25/codex- alimentarius- programul- pentru-depopular ea-planetei- prin-infometare- si-malnutritie/ 

"Codex Alimentarius" este un pachet de norme după care trebuie sa fie realizata alimentatia populaţiilor ţărilor semnatare. Acest Codex Almentarius a fost gandit ca o alternativa la faptul ca in curand, planeta numita Terra nu va mai putea hrăni pe toată lumea in mod natural (ca si cum Dumnezeu ar trebui "ajutat", deoarece El n-a prevazut destule resurse ala naturii in cazul unei cresteri masive a populatiei), si ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, din plante modificate genetic, etc. In realitate, in tarile bogate se risipeste si se arunca multa hrana, in timp ce milioane de oameni sunt lasati sa moara de foame in tarile sarace.

Puteti vizualiza mai jos un film foarte detaliat despre acest "Codex Alimentarius", despre faptul ca semintele plantelor nu mai pot fi detinute legal de orice om al acestei planete, ci doar de cateva companii cu dimensiuni globale, despre faptul ca aproape toate alimentele din supermarket-uri sunt derivate doar din cateva elemente cum ar fi porumbul, graul sau soia modificate genetic prin diverse bio-inginerii, care au dus in final la complicatii cum ar fi infectiile toxico-alimentare cauzate de E-coli, etc. : http://www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc   

 Expresia "PLANUL DE DEPOPULARE A PLANETEI" prin diverse mijloace (razboaie, vaccinuri, masuri antidemografice (vezi China, India, etc) si alte masuri) parea o gluma a unor ziaristi bolnavi acum vreo 2 decenii. Astazi insa nu mai mira nimic pe nimeni. Iata cateva exemple:

Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubo

 "Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "
  
"În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. "
 
J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO
"Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. "
Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991
 "Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. "
 
"Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90%  la om. Uciderea oamenilor... Gândiţi-vă la asta... Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă "
 Fundatia Rockfeller este banuita si de raspandirea intentionata a virusului Zika. http://www.stampenet.com/sanatate/virusul-zika-fost-creat-si-patentat-de-rockefeller-cu-scopul-de-ucide-milioane-de-oameni/
 
Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei. Interviu aici: 
"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va primi o iniţiere luciferica. "
 
David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age.
"Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie sa reducem în prezent  cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "
 
 Bill Gates : “The world today has 6.8 billion people. That’s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent.” (traducere: "Lumea are astazi 6,8 miliarde locuitori. Asta o sa ne conduca undeva spre 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba buna cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate, serviciile contraceptive, am putea scadea populatia poate cu 10-15%").
 
Unele declaratii incredibile ale unor oameni bogati precum Bill Gates, D.Rockefeller sau Printul Filip (soțul reginei Elisabeta a II-a) al Angliei au fost relatate chiar si in mass media romaneasca: https://www.facebook.com/Meritocratia.ro/videos/1343344345751200/?hc_ref=NEWSFEED 
 
Multi oameni bogati, ca si acestia, viseaza sa dispara cumva... vreo 90% din omenire pentru a ramane doar ei singuri stapani pe planeta, impreuna cu cativa slujitori (niste doctori in stiinte), care sa ii ajute (cu ajutorul tehnologiei) sa traiasca singuri si linistiti, stapanind bogatia intregului Pamant in pacatosenia lor, pentru cel putin 1000 de ani, daca nu chiar mai mult (vezi "planuri de vesnicie" aici http://www.bloombiz.ro/international/batranetea-invinsa-se-naste-primul-om-care-traieste-1000-de-ani_1492716 ). 
 
Chiar daca planul unor lideri politici si magnati de depopulare planetara este un motiv serios de ingrijorare pentru "ceilalti 90%", copiii lui Dumnezeu sunt (si trebuie sa fie) linistiti: ei stiu ca Domnul Cerurilor si al Pamantului este SUVERAN peste tot ce misca in acest Univers, suveran inclusiv peste Satan si toate fortele intunericului sau, slava Lui!!! Nimic nu se va intampla pentru ca asa a vrut cutare sau cutare eugenist cu minte bolnava, ci numai pentru ca asa a fost hotarat de Domnul Insusi. Dumnezeu are totul sub control, a prevazut totul si ne-a avertizat despre toate aceste lucruri cu mult timp inainte (acum cca. 2000 de ani), prin Cuvantul Sau scris in Noul Testament  (vezi 2 Tesaloniceni, capitolul 2, vers. 9-13) ca:

9. Arătarea lui (Anticrist) se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne şi puteri mincinoase
10. şi cu toate amăgirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiţi.
11. Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună,
12. pentru ca toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiţi.
13. Noi însă, fraţi preaiubiţi de Domnul, trebuie să mulţumim totdeauna lui Dumnezeu pentru voi, căci de la început Dumnezeu v-a ales pentru mântuire, în sfinţirea Duhului şi credinţa adevărului.

 

Pentru o concluzionare cat mai cuprinzatoare a celor prezentate mai sus, va invitam sa urmariti si filmul documentar: "Joc Final" (prezentat mai jos) 

 

Filmul "Joc Final"  https://www.youtube.com/watch?v=PuQl59zAq2Y

 

 

 

5. Inmultirea fara precedent a cutremurelor de pamant conform profetiei Domnului Cristos

Biblia ne avertizeaza prin cuvintele lui Isus Cristos ca in vremurile din urma "pe alocuri" vor fi CUTREMURE DE PAMANT.

Matei 24.7: Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume.

Marcu 13.8: Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; pe alocuri vor fi cutremure de pământ, foamete şi tulburări. Aceste lucruri vor fi începutul durerilor.

Luca 21.11: Pe alocuri vor fi mari cutremure de pământ, foamete şi ciume; vor fi arătări înspăimântătoare şi semne mari în cer.

Conform datelor din filmul "Guvernare Mondiala", numarul cutremurelor in secolul XX s-a inmultit exponetial! Daca intre 1890-1900 avea loc un singur cutremur de pamant (6 pe scara Richter) in intreaga lume, iar intre 1900 si 1910 numai trei, s-a ajuns la 310 de cutremure intre anii 1980-1990 si la 747 (!) in numai patru ani - intre 1990 - 1994... Graficul de mai jos spune foarte mult despre ceea ce inseamna de fapt inmultirea numarului de cutremure prevestita de Dl. Isus Cristos.




Iata si o lista sumara cu cutremurele din prima parte a anului 2010:

12 Ianuarie 2010 - Haiti - peste 100.000 de morti (!!!)

http://stirileprotv.ro/stiri/international/apocalipsa-in-haiti-insula-zguduita-de-un-cutremur-de-7-pe-scara-richter.html

27 februarie 2010 - Chile - 214 morti, 2.000.000 persoane afectate (!)

http://www.adevarul.ro/international/in_jurul_lumii/Cutremur_in_Chile-_confuzie-intuneric-cladiri_prabusite_0_215978786.html

14 martie 2010 - Indonezia si Japonia

16 martie 2010 - Chile - al doilea cutremur 

4 Aprilie 2010 - Mexic si California

14 Arilie 2010 - China - peste 400 morti, peste 8000 raniti (!)

http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/seism-in-china-bilant-provizoriu-400-morti-8-000-raniti-183238.html

10 Martie 2011 - Japonia - 28000 de morti si persoane disparute!

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/cutremurul-criminal-din-japonia-a-deplasat-axa-de-rota-ie-a-p-m-ntului-cu-aproximativ-10-cm-8585.html

25 aprilie 2015 - cutremur de 7.9 pe scara Richter in Nepal. Peste 6621 morti. Inaltimea muntelui Everest s-a modificat, micsorandu-se cu 2.8 cm.
https://www.youtube.com/watch?v=IQXQE_-tQ-o

https://www.youtube.com/watch?v=wo3mh7K_1dQ

Despre celelalte cutremure care au mai avut loc (despre unele s-a scris mai putin) puteti gasi informatii si aici: http://www.cutremur.net/ .

Observatie: Domnul Isus ne-a avertizat despre inmultirea fara precedent a acestor cutremure, dar nu a specificat daca ele sunt naturale, sau provocate de om... Se pare ca a doua ipoteza devine tot mai credibila in ultimul timp, datorita inmultirii dezvaluirilor cu privire la arma de natura electromagnetica numita HAARP - mult mai puternica si mai distructiva decat bombele nucleare. Aceasta arma infernala consta intr-o matrice de antene care creaza un camp electromagnetic de o energie imensa (trilioane de Kilowati putere!!!), ce este apoi indreptat spre ionosfera, urmand sa fie reflectat (ionosfera se comporta ca o oglinda) oriunde in punctul tinta ales pe planeta noastra. Rezultatul? Schimbari climatice bruste, tornade devastatoare, uragane, cutremure... Arma HAARP este detinuta de marile puteri militare precum USA, Rusia si altele. Exista tot mai multe suspiciuni ca ultimele cutremure din Haiti, China sau Japonia, ar putea fi fost efecte ale armei HAARP. Iata doar cateva videoclipuri (alese din multitudinea de prezentari pe YouTube) pe aceasta tema.

https://www.youtube.com/watch?v=LArODNiLINs

https://www.youtube.com/watch?v=foLDKQ00XJc

Campul electromagnetic puternic al HAARP creaza tot felul de pete stranii pe cer! Afirmatia Domnului Isus "vor fi arătări înspăimântătoare şi semne mari în cer" (Luca 21.11) ar putea avea legatura si cu aceste fenomene? Posibil.

https://www.youtube.com/watch?v=YFBM0kNMoJE

Sunete produse prin tehnologia HAARP

 

 

 

 

 

6. Reiterarea unui vechi vis al omenirii- constructia unui nou "Turn Babel", o noua lume fara Dumnezeu, cu un singur conducator - Anticrist

(Sursa Informatii :http://www.almeea.com/simbolistica-malefica-in-cladirea-parlamentului-european/)

Inca de la terminarea sa, pe 14 decembrie 1999, sediul Parlamentului European din Strasbourg a ridicat diverse intrebari cu privire la structura sa. Principala cladire, denumita “Louise Weiss” este una moderna, cu aspect viitorist.


Cladirea actuala a Parlamentului European

 De ce ea apare ca fiind nefinalizata? Promotorii ei spun ca ea ar reflecta “natura nefinalizata a Europei”. Totusi, unele cercetari asupra acestei cladiri dezvaluie un simbolism de natura malefica. Demascarea adevaratei surse de inspiratie care sta in spatele cladirii Louise Weiss presupune si demascarea credintelor esoterice ale societatilor oculte care ne conduc, si a aspiratiilor lor malefice.

Sa trecem direct la subiect. Principala cladire a Parlamentului European e menita sa se asemene cu celebrul “Turn Babel” din tabloul lui Pieter Brueghel cel Batran, pictat in anul 1563. Legenda Turnului Babel arata faptul ca acesta n-a fost niciodata finalizat de catre tiranul rege Nimrod. Asadar, cladirea Parlamentului European vrea sa simbolizeze constructia neterminata a maleficului Nimrod, cel ce a vrut sa construiasca Turnul Babel pentru a-l infrunta pe Dumnezeu? Se pare ca da…In cazul acesta, mai puteti crede ca cladirea se bazeaza pe o sursa “divina” de inspiratie pentru a reprezenta o “institutie atat de democratica”?

Turnul Babel din pictura lui Bruegel


  

 

Legenda lui Nimrod si a Turnului Babel

Aceasta legenda apare in numeroase texte antice, de origine ebraica, islamica, greceasca si cabalistica. Se spune ca Nimrod este regele primului imperiu cladit dupa marele potop biblic. Regatul sau includea Babilonul (Babel), Uruk-ul, Akkad-ul si Calneh-ul. El este cunoscut drept regele care a adus tirania oamenilor si care a incercat sa elimine credintele religioase.

Iata un fragment dintr-o istorisire antica: “Nimrod a fost cel care i-a provocat pe oameni sa-l sfideze pe Dumnezeu. El era nepotul lui Ham, care la randul sau era fiul lui Noe, un om curajos si puternic. Nimrod i-a convins pe oameni ca erau fericiti nu datorita lui Dumnezeu, ci datorita lor insisi, fericirea lor fiind obtinut cu propriul lor curaj. El si-a transformat treptat domnia in tiranie, nevazand o alta cale de a-i indeparta pe oameni de Dumnezeu, decat aceea de a fi dependenti de propria sa putere”.

Conform povestirilor biblice, Babel era orasul care a unit umanitatea, toti vorbind o singura limba. Era si orasul de resedinta a lui Nimrod. Asa ca regele-tiran a decis ca orasul trebuie sa aiba parte de un turn atat de urias, incat varful sau sa ajunga in ceruri. Turnul n-a fost niciodata conceput pentru a-L adora si lauda pe Dumnezeu, ci pentru a-l glorifica pe omul ce avea sa-l construiasca. Nimrod, conform unei alte legende ar fi spus: “Dumnezeu nu are niciun drept sa pastreze lumea de sus pentru el, iar noua sa ne ofere lumea de jos; astfel, ne vom construi un turn, care, la capatul sau de sus, va avea o statuie de om cu o sabie in mana, astfel incat sa para ca ne razboim cu Dumnezeu”.

Se mai spune ca Dumnezeu, vazand intentia regelui si a celor ce doreau sa construiasca turnul, fiecarei persoane le-a dat cate o alta limba, astfel incat ei sa nu se mai inteleaga intre ei. Desi inceput, turnul n-a mai fost continuat, intrucat constructorii sai nu mai reuseau sa se inteleaga.

Simbolismul cladirii Parlamentului European

In concluzie, constructia cladirii Parlamentului European, ce seamana cu Turnul Babel cel neterminat, trimite mesajul ca Nimrod avea o conceptie buna, iar Turnul Babel a fost o idee buna. In consecinta, mergand pe firul logic, la ce sa ne asteptam?

1) La introducerea treptata a tiraniei?
2) La respingerea lui Dumnezeu?
3) La vorbirea a unei singure limbi si la existenta unei singure credinte?

Nu vi se pare ciudat ca lucrurile mai sus mentionate sunt perceptele de baza ale societatilor oculte din lumea de azi care inceraca sa manipuleze omenirea? Aceste societati nu sunt nici crestine, si nici macar monoteiste. Credinta lor se bazeaza pe “religiile misterelor” (ritualuri pagane, venerarea Soarelui, adorarea lui Lucifer, care e vazut ca cel care ofera lumina speciei umane, in timp ce Dumnezeu ar dori sa tina lumea in intuneric). Ei se bazeaza pe conceptul “Noii Ordini Mondiale”, prin care se doreste renuntarea omenirii la Dumnezeu, introducerea unei singure limbi universale si schimbarea democratiei in tiranie.

Posterul Uniunii Europene, dovada care face legatura dintre Parlament si Turnul Babel

Pentru cei care inca sunt sceptici si nu cred ca ar exista vreo legatura intre cladirea Parlamentului Uniunii Europene si Turnul Babel, vom prezenta mai jos dovada “suprema”: posterul oficial care promova Parlamentul Uniunii Europene.


In acest poster, vedem o multime de oameni care reconstruiesc Turnul Babel. Putem puncta cateva lucruri. In primul, se poate observa ca aceasta cladire a Parlamentului a avut ca sursa de inspiratie Turnul Babel, posterul recreand exact turnul din tabloul lui Pieter Brueghel, avand chiar grija sa includa si partea stricata din fundatie. In al doilea rand, sloganul posterului: “Europe: Many Tongues One Voice” (”Europa, mai multe limbi, o singura voce”) face referinta la legenda in care Dumnezeu i-a pedepsit pe constructorii Turnului Babel, dandu-le fiecaruia alte limbi pentru a nu se mai intelege intre ei. In acest caz, Parlamentul European isi propune sa faca contrar vointei lui Dumnezeu, aducand in prim plan o singura limba.

Pentagrame bune (stanga) si pentagrame inversate, malefice (dreapta)


 

O a treia chestiune interesanta…uitati-va cu atentie la stelele de sus. Nu vi se par cam ciudate? Ele sunt intoarse, cu josul in sus, asemenea pentagramelor inversate. Simbolismul pentagramelor este extrem de profund, dar, in mare, putem afirma ca o pentagrama obisnuita inseamna o “conducere buna”, pe cand una inversata inseamna una “malefica”.

Pana la urma, posterul a fost retras datorita protestelor numeroaselor grupuri si organizatii. Dar el demonstreaza viziunea oculta care a stat in mintile constructorilor Parlamentului European.

 

In loc de concluzii…

Uniunea Europeana, formata din 27 de tari, se doreste a fi un superstat puternic. Aceeasi soarta le asteapta si pe tarile americane si asiatice, care sunt gata pentru a se uni intr-o suprastructura puternica. Acestea sunt etapele inaintea crearii unicului guvern mondial, visul de secole al societatilor oculte, pentru a putea manipula intreaga lume cat mai usor. Cladirea Parlamentului European reprezinta un monument ce dezvaluie, prin simbolismul sau, ura fata de religiile actuale, instaurarea unei tiranii subtile, instaurarea "Noii Ordini Mondiale".

 

6. Foamete si ciumi

Domnul Isus a spus (vezi in Luca 21.9-11) :   Cand veti auzi de razboaie si de rascoale, sa nu va inspaimantati; pentru ca intai trebuie sa se intample aceste lucruri. Dar sfarsitul nu va fi indata.""Apoi", le-a zis El, "un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii.Pe alocuri vor fi mari cutremure de pamant, foamete si ciume; vor fi aratari inspaimantatoare si semne mari in cer.

Aceste cuvinte au fost adresate de Dl Isus poporului evreu si sunt profetii care se vor implini in vremurile din urma, inainte de Imparatia de 1000 de ani,  precedand venirea lui Anticrist si luand o amploare fara precedent ulteror.

Daca luam in calcul ideea din Romani 11 (cu sublinierea ideii din vers 17-18), anume - ca am fost altoiti in poporul lui Dumnezeu - rezulta ca si noi, care suntem deci o parte speciala a acestui popor, trebuie sa luam aminte la cele spuse de Domnul in Evanghelii.

De VESTI DE RAZBOAIE si GREVE (manifestatii) auzim de ani buni incontinuu. Dar la CIUME chiar nu ne-am fi gandit in plin secol XXI. Iata una dintre ele: EBOLA - http://semneletimpului.ro/international/africa/boala-criminala-in-care-nu-a-crezut-nimeni.html

 

 

 

 

Alte noutati despre semnele vremurilor din urma, cat si despre rapire au mai fost scrise si de pastorul Daniel Branzei (si nu numai de dumnealui ), si pot fi citite si pe  http://semnelevremurilor.wordpress.com/  si http://www.semneletimpului.ro , pe http://otnielabattzion.wordpress.com/2014/01/29/rapirea-o-asteptare-fericita-sau-o-problema-nefericita/