Grupuri si coruri de copii

Grupul de baieti LIBERA (sau LiberaUSA) este cap de afis in lista grupurilor celebre de copiiAvem aici inca o dovada ca un grup de copii (bine scoliti si care nu tipa...) poate realiza lucruri incredibile.

Libera - "Sanctus"

 

Libera - "Deep Peace" (written by John Rutter)

 

Libera - "Time"

 

Libera - "Angel Voices"

 

Libera: "Sancte" 2009

 

Libera - "Air On Bach"

 

Libera - "A New Heaven" (Anthony Chadney)

 

Libera cu Tom Cully/Joe Snelling

 

Un alt grup de copii celebru este Choirboys din USA.

Choirboys: Tears in heaven

 

Choirboys: "The Lord bless you and keep you" de John Rutter (J. Rutter este unul dintre cei mai renumiti si mai prolifici compozitori crestini contemporani. El s-a nascut in Anglia in 1945 si a studiat din copilarie acel "multi-instrument" plin de clape, pedale, butoane si tuburi numit orga. Cantecele si textele sale - de o rara frumusete, tradeaza o stare de reverenta deosebita a acestui compozitor in fata lui Dumnezeu. Aflat chiar si la polul cel mai inalt al celebritatii, John Rutter tot mai continua sa scrie muzica crestina adevarata...) Sunteti rugati sa meditati la muzica si cuvintele din videoclipul de mai jos.

 

Obs.: Aceasta melodie este interpretata si de grupul coral "Quo Vadis" pe albumul "I Remember You" (vezi la http://www.quovadismusic.ro/?section=c1 )

 

Yerushalayim The Shira Chadasha Boys Choir este un cor de baieti din Israel care interpreteaza muzica evreiasca la un nivel muzical deosebit.

 

Corul de baieti din Sofia: Gloria in Excelsis Deo de Antonio Vivaldi este interpretata cu un sunet extrem de omogen de catre corul de baieti din Sofia (copii si adolescenti).