Corul din Breaza (2003-2010)

In primele zile ale lui Mai 2003, am inceput sa formeze un nou cor, cel din zona Breaza-Campina, la propunerea fr. Florin Dinca, prezbiter al Bis Crest d Ev din Breaza.

Corul Breaza la inceput (la repetitia din 24 sept 2003)

 

Dupa numai 2 luni de repetitii (in regim intensiv), acest corul brezean a putut participat la turneul organizat de fundatia MBK in zona Buzau-Ploiesti-Bucuresti (in iulie 2003). iar in iulie 2004 -  la un turneu european, alaturi de alti coristi din corul Quo Vadis MBK (vezi detalii la sectiunea Corul fundatiei „My Brother’s Keeper” ).

In iulie 2006, brezenii au participat la un turneu coral evanghelistic in Republica Moldova, vizitand localitati precum Chisinau, Balti, Floresti, etc, dar si orasul Tiraspol din regiunea separatista Transnistria, vestind Evanghelia prin cantare. Mai multe detalii despre acest turneu sunt descrise la sectiunea Corul din Strejnic  .

 In pofida faptului ca era destul de mic, corul din Breaza a fost unul dintre cele mai „longevive” coruri cu care am lucrat (7 ani), dupa care, datorita plecarii multor coristi in strainatate ori la studii, a mai ramas un mic grup care canta in prezent alaturi de celelalte coruri Quo Vadis. Datorita acestui fapt, galeria de fotografii, inregistrari audio si videoclipuri legate de acest cor este impresionanta si ar putea constitui subiectul unei carti sau chiar film documentar (programe, concerte, excursii, turnee si numeroase misiuni evanghelistice).

Multe din fotografiile acestui grup sunt afisate si pe pagina "Quo Vadis Music" de pe Facebook, la adresa https://www.facebook.com/media/set/?set=a.266770773367186.72441.243939158983681&type=3 .

 

Excursie in Nordul Moldovei (aici la Mausoleul de la Marasesti)

 

Coristi brezeni colindand pe culoarul Spitalului Municipal din Campina cu ocazia Sarbatorii Nasterii Domnului

 

22 dec 2007: coristi brezeni cantand un colind in fata detinutilor, in clubul inchisorii Ploiesti

 

Coristi brezeni si campineni cantand un colind in Bis Cr d Ev din Breaza, in Dec 2007 (Praznic luminos)